دومینیکا
این ایام اکثری اشخاص در پی تنظیم گذرنامه دوم میباشند تا بتوانند فارغ از نیاز به روادید به اکثری از کشورها مهاجرت نمایند. کلیه از صف انتظار روادیدِ کشورها خسته گردیده ایم. راهحل پاس دوم میباشد. این روز ها بخش اعظمی اشخاص درپی تنظیم گذرنامه دوم میباشند تا بتوانند سوای نیاز به روادید به اکثری از کشورها مهاجرت نمایند. تمامی از صف انتظار روادیدِ کشورها خسته گردیده ایم. چاره پاس دوم میباشد. بعضی کشورها در قبال اخذ پولی، مبادرت به اعطای ملیت به شما میکنند. براین اساس گذرنامه دوم اخذ میکنید. البته می بایست روئت کرد بها پاس دوم چقدر میباشد. یکیاز این کشورها دومینیکا میباشد. به دنبال توضیحاتی راجع به این مرز و ویزای کاری قبرس شمالی بوم خواهیم اعطا کرد.
درباره دومینیکا
این مرزوبوم، جزیرهای در دریای کارائیب میباشد. نام فی مابینالمللی آن میهن مشترکالمنافع دومینیکا و پایتخت آن شهر روسو میباشد. از دید وضعیت جغرافیائی در مسافتی حدود 2000 کیلومتری جنوب شرقی ایالت فلوریدای ایالات متحده واقع گردیده و مساحت آن نزدیک به 754 کیلومترمربع میباشد. لهجه مرسوم عموم این مرز و بوم، انگلیسی می باشد. مرزو بوم دومینیکا یکیاز اعضای سازمان ملل متحد و تعداد بخش اعظمی از سایر نهاد های میان المللی است. افزون بر آن، عضو کشورهای مشترک المنافع جزیره بریتانیا بوده و حکومت دموکراسی، مدیریت جمهور و در آغاز وزیر داشته و مانند کانادا و استرالیا و نیوزیلند و غیره، ملکه میهن انگلیس را تحت عنوان سرپرست خویش دانسته میباشد. این میهن که از سال ۱۸۰۵ میلادی به وسیله امپراتوری بریتانیای عظیم متصرف گردیده بود، در 3 نوامبر سال ۱۹۷۸ میلادی از بریتانیای عظیم جدا گردیده و حق عضویت در سازمان ملل متحد را گرفته میباشد. حکومت این سرزمین به طور دموکراتیک و عمومسالار می باشد. قوه مقننه، پارلمان دومینیکا بوده که وظیفه قانونگذاری را به دوش میکشد. مدیر مرز و بوم، مدیریت جمهور و مدیر دولت، ابتدا وزیر میباشد که با رأی بدون واسطه مهاجرت کاری به قبرس شمالی عموم گزینش میگردند.
تاریخ پیدایش دومینیکا
مرزوبوم دومینیکا در تاریخ سوم نوامبر ۱۴۹۳ میلادی به وسیله کریستف کلمب و در طول دومین سفرش به «بر نو» کشف شوید. در قرن شانزدهم کشتیهای اسپانیایی به انگیزه موقعیت باد و جریانات آبیرنگ عالی، به صورت معمول دراین مرزوبوم گوشه میگرفتند ولی به انگیزه موافق نبودن عموم این مرزو بوم، نتوانستند در آنجا سکونت نمایند.
اقتصاد دومینیکا
در پیشین، اقتصاد مرز و بوم دومینیکا بر پایه ی کشاورزی صورت گرفته بود البته هم اکنون اکثر توکل آن بر صنعت گردشگری زیست محیطی یا این که ایکوتوریسم میباشد. در هر سال تعداد متعددی از عموم شهرنشین دنیا صنعتی، به خواسته تماشای طبیعت قشنگ و کوهنوردی و قایقرانی و غواصی و تماشای نهنگهای گلهای مهاجرت بدین مرز و بوم را به کشورهای دیگر ترجیح میدهند. از عمدهترین محصول ها کشاورزی مملکت دومینیکا میاقتدار موز، نارگیل، کاکائو، قهوه و مرکبات را یادآور شد. دراین مرزوبوم، مانند دیگر کشورهای توسعه یافته غربی، میاقتدار از امکاناتی نظیر : وب و تلفن همراه و نمابر و کارتهای اعتباری متعدد و دستگاههای خودپرداز بانکی به کار گرفت.
استان های مرزوبوم دومینیکا
این مملکت مشتمل بر ده استان به گستردن ذیل هست :
استان سنت اندرو
استان سنت دیوید
استان سنت جورج
استان سنت جان
استان سنت جوزف
استان سنت لوک
استان سنت برند
استان سنت پاتریک
ااستان سنت پاول
استان سنت پیتر
حالت آب و هوایی و زیست محیطی دومینیکا
این مرز و بوم در حیطه استوائی واقع گردیده و آب و هوایی به نسبت گرم داشته و دمای هوای آن، از 10 جايگاه سانتیگراد در زمستان تا 33 سکو سانتیگراد در فصلتابستان متغیر میباشد. معیار ریزش باران سالیانه در بخشهایی از این مرزوبوم تا یک متر هم گزارش شدهاست. پایتخت مرزو بوم دومینیکا رزو (با تلفظ همانند گل رز) (Roseau) و به مضمون نیستان می باشد. شهر پورتسموث (Portsmouth) بعداز پایتخت شهر اصلی آجل میباشد که در بخش شمال غربی این مملکت واقع گردیدهاست. این شهر دارنده دانش کده پزشکی راءس میباشد. جمعیت این مملکت بیش تر از ۷۰۰۰۰ نفر تقریب زده گردیده است. این مرزو بوم کوهستانی و سراسر سبز و جنگلی، بیشتر از نُه آبشار خوشگل و دومین دریاچه والا آب جوشان عالم را در خویش مکان داده میباشد. آب و هوا در بخش اعظمی از بخشها مرتفع این سرزمین خنک بوده و در مجموع، گرما و رطوبت کمتری نسبت به دیگر جزیرهها بنا شده در دریای کارائیب دارااست. این مرزو بوم نسبتاً جنگلی فاقد هرگونه موجود وحشی و خطرناک میباشد.
لهجه قانونی عموم دومینیکا
عموم این مرز و بوم گویش انگلیسی را تحت عنوان لهجه قانونی خویش برگزیدهاند ولی تعداد متعددی از آنان گویش فرانسوی حرف میکنند.
مذهب عموم دومینیکا
تعداد متعددی از عموم این مملکت به دنبال مذهب مسیحیت بوده، و به طور تقریبی هفتاد درصد آنها کاتولیک، بیست درصد پروتستان و ده درصد سایر مذهبها دیگری داراهستند.
:: برچسبها:
ویزای کاری قبرس شمالی,مهاجرت کاری به قبرس شمالی ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0